ترکیب میوهها و کیکها همیشه دوستداشتنیترین و خوشمزهترین مزهها را به همراه میآورد. انار و کیک براونی هم از خوشمزههایی هستند که در کنار یکدیگر تیمی برنده را میسازند. برای تهیه کیک براونی با طعم انار، مسیر سخت و پیچیدهای پیش رویتان نیست. حتی اگر تجربه کیک و شیرینیپزی ندارید هم جای نگرانی نیست و میتوانید خیلی ساده، این دسر خوشمزه را آماده کنید. در این مقاله، از روش تهیه کیک و البته فوتوفنهای حرفهایها برای ایجاد یک نتیجه لذتبخش و خوشطعم میگوییم. مواد لازم را از سوپرمارکت تحویل فوری بگیرید و آماده شوید. مواد لازم برای تهیه براونی انار برای آمادهکردن یک کیک براونی خوشمزه که دانههای انار هم در آن میدرخشند، باید مواد زیر را در اختیار داشته باشید: ۱۵۰ گرم شکلات خردشده ۱۰۰ گرم بادام خردشده ۳ عدد تخممرغ بزرگ ۱ عدد انار بزرگ ۱۸۰ گرم کره ۱۰۰ گرم آرد ۱۵۰ گرم شکر هریک از این مواد را که در اختیار نداشتید، آنلاین سفارش بدهید. با درخواست اینترنتی مواد مورد نیازتان از سوپرمارکت تحویل فوری را تجربه کنید. نه احتیاجی به بیرونرفتن است و نه معطل خواهید شد. مواد لازم را سفارش بدهید و آنها را درب منزل تحویل بگیرید. شیوه آمادهسازی کیک براونی با انار مراحل درستکردن کیک براونی اصلاً سخت نیست. با طیکردن گامهای زیر میتوانید این کیک خوشمزه و سبک را آماده کنید. کافی است که مراحل زیر را یکبهیک و بادقت، پشتسر بگذارید. پیش از اینکه مراحل را بگوییم، یک نکته حرفهای و مهم را هم خاطرنشان میکنیم. همیشه در تهیه کیکهای مختلف و بهویژه براونیها، مواد خشک را یک دور الک کنید. از صافی ردکردن مواد باعث میشود که در زمان مخلوطکردن گلوله نشوند و مایع دسر حالت یکدست و بهتری پیدا کند. حالا به این مراحل دقت کنید: شکلات و کره را در ظرفی بریزید و آنها را بالای ظرفی حاوی آب در حال جوش بگذارید تا آب شوند. تخممرغها را در یک ظرف بریزید و با شکر هم بزنید تا یکدست شوند. مخلوط کره و شکلات را به تخممرغ و شکر اضافه کنید. بادام آسیابشده و آرد را هم به ترکیب اضافه کنید. حالا نوبت افزودن دانههای انار است. مرحله نهایی پخت و آمادهسازی بعد از اینکه مواد اولیه را آماده کردید، باید بهسراغ پخت و گامهای نهایی بروید. در مراحل آخر، نیاز به طیکردن قدمهای زیر وجود دارد: سینی متوسطی بیاورید و آن را چرب کنید؛ کمی هم آرد روی سطح سینی بپاشید؛ مواد را در سینی بریزید و بهطور یکدست پخش کنید؛ اجازه بدهید که کیک در فِر با دمای ۱۸۰ سانتیگراد و بهمدت ۲۰ دقیقه بپزد؛ بعد از این مدت زمان، براونیها را از فر بیرونی بیاورید و بگذارید که ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، سرد شوند. شاید کمی وسوسه شوید و دلتان بخواهد که براونیها را داغداغ از قالب جدا کنید. باید بگوییم که این ایده واقعاً بد است و باعث میشود که زحمتهایتان حسابی به باد برود. پس کمی تحمل کنید و بگذارید که کاملاً خنک شوند و بعد به سراغ خارجکردن آنها از قالب بروید. در این صورت، امکان بریدن کیک به شکل دلخواه هم راحتتر خواهد شد. در هر مرحله از کار، اگر چیزی در اختیار نداشتید، آن را سفارش بدهید. طرز تهیه مواد لازم از سوپر مارکت اسنپ را که بدانید، نیازی به خروج از خانه نیست و هر کالایی که بخواهید، درب منزل به شما تحویل داده میشود. سِرو و تزیینات براونی انار روشهای مختلفی برای سِرو و تزیین کیک براونی وجود دارد. شما میتوانید کیک را هرطور که بخواهید و با هر نوع و شکلی از قالب، برش بدهید. انتخاب با خودتان است. برای تزیین هم میتوانید از خامه، ماست یونانی شیرین یا شکلات کمک بگیرید. اگر دلتان بخواهد، اضافهکردن بستنی وانیلی به کیک براونی هم ایده خوبی است. در واقع، شما میتوانید یک اسکوپ بستنی سرد وانیلی را هم در کنار براونیهایی که مربعی برش دادهاید، سِرو کنید. دانههای انار را هم برای تزیین، فراموش نکنید. این کیک قهوهای است و بهخاطر شکلات درون آن، به براونی یا قهوهای معروف است. ترکیب رنگ آن با دانههای قرمز و زیبای انار میتواند تزیین زیبایی باشد. نکات مهم در پخت و تهیه کیک براونی انار برای اینکه یک براونی حرفهای و خوشمزه بپزید، حتماً به نکات زیر هم دقت کنید. یادتان باشد که موارد جانبی همیشه خروجی کارتان را خوشمزهتر و زیباتر میکنند: قبل از اینکه مواد براونی را درون فر قرار بدهید، دستگاه را گرم کنید. قراردادن فِر روی حالت پیشپخت هم ایده خوبی است. در این صورت، با گذاشتن سینی حاوی مواد کیک، پخت و رسیدن حرارت به بخشهای مختلف آن، بهطور یکدستتری پیش میرود. برای اینکه بافت کیکتان بهتر از کار درآید و شکل خوبی داشته باشد از قالب مستطیلی استفاده کنید. براونیها حاوی شکلات هستند و در آنها خبری از بیکینگ پودر نیست. بنابراین، فشرده و غلیظ هستند. اگر در قالبی بهغیر از حالت مستطیل یا مربع ریخته شوند، برشزدن آنها سختتر میشود و شکل خوبی پیدا نمیکنند. برای اینکه طعم کیک خوشمزهتر شود، در زمان اضافهکردن دانههای انار به مایع کیک، امکان اضافهکردن چیپسهای شکلاتی هم وجود دارد. در زمان اضافهکردن آرد به ترکیبات کیک، صبر به خرج بدهید و تمام آن را یکجا درون مواد نریزید. حواستان به ریختن تدریجی و کمکم آرد به مواد باشد تا مخلوط یکدست از کار دربیاید. قالب را پیش از ریختن مایع کیک، بهخوبی چرب کنید تا برای خارجکردن آن دچار مشکل نشوید و شکستگی در کیک ایجاد نشود. مواد کیک را بیش از حد، هم نزنید. این کار باعث میشود که براونیهای انار سفت شوند و بافت خوبی پیدا نکنند. به زمان پخت دقت کنید و حواستان باشد که بیشتر از حد نیاز نباشد. اگر کیک را زیاد بپزید، درون آن دیگر حالت خیس و شکلاتی نخواهد داشت. خیس و شکلاتیماندن داخل براونی اهمیت زیادی دارد. درباره تخممرغها هم نکته بسیار مهمی وجود دارد. قبل از شکستن تخممرغها در ترکیب کیک، حتماً آنها را به دمای محیط درآورید. برای این کار، تخممرغ را از یخچال بیرون بیاورید و اجازه بدهید که با محیط همدما شود. امکان استفاده از شکر قهوهای هم بهجای شکر سفید در ترکیب این کیک وجود دارد. اگر هریک از مواد لازم را ندارید، راحت و بیدردسر از سوپرمارکت تحویل فوری سفارش دهید. در آخر کیک براونی با انار طعم بسیار خوشایندی دارد. شیرینی شکلات و طعم ملس انار میتواند ترکیب جذابی بهوجود بیاورد. این مزه معمولاً در دسرهای ایرانی دیده نمیشود. پس اگر بهدنبال یک مزه تازه و کیکی خوشمزه با شکلی متفاوت و جدید هستید، حتماً براونیها را امتحان کنید. برای تزیین هم که دستتان حسابی باز است و میتوانید از مواد مختلف و انار به شکلهای گوناگون بهره ببرید. طرز تهیه مواد لازم از سوپر مارکت اسنپ را هم گفتیم. آسان سفارش دهید و سریع دریافت کنید.