درست کردن بستنی خانگی آنقدرها که بنظر میرسد سخت نیست، ما در این مقاله به شما یاد میدهیم که چگونه بستنی درست کنید. شاید این تصور را داشته باشید که اگر بخواهیم بستنی را در خانه با امکانات و دانشکم درست کنیم، بیمزه و بدقیافه میشود و قابل خوردن نیست؛ اگر اینطور است، خوشبختانه باید بگویم که پس از خواندن این مطلب طرز فکر شما تغییر خواهد کرد و میتوانید در خانه و با کمترین امکانات بستنیهای زیبا و مهمتر از آن، خوشمزه درست کنید. پس مراحل زیر را قدم به قدم انجام دهید تا یک قدم به بستنیساز شدن نزدیکتر شوید! نحوه درست کردن انواع بستنی جالب است بدانید که مخترع بستنی نامعلوم است! اما بستنی برای اولین بار، در سال 1744 در آمریکا ساخته شد و طبقات اشرافی آن را به عنوان دسری باکلاس سرو میکردند؛ البته بستنی در طبقات پایینتر هم وجود داشت، فقط این افراد، امکان سرد نگهداشتن و جلوگیری از آب شدن بستنی را نداشتند. به مرور زمان(گذشت 276 سال ناقابل!)، بستنی انواع و طعمهای مختلفی پیدا کرد و امروزه مردم بستنی را به سه نوع چوبی، نانی، قیفی و لیوانی میشناسند؛ برسیم به طعمهای بستنی. تا چند سال پیش، بستنی را با طعمهای میوهها و شکلاتها درست میکردند، اما چند سال پیش، طعمهای ترکیبی به وجود آمدند! وانیلپسته، شکلات و بادام، و طعمهای عجیبتری مانند بستنی بیکن آبنباتی، بستنی خاویار یا مثلا بستنی سیر!!! من در این مقاله قصد دارم تا به شما کاربرد و روشساخت بستنی وانیلی، سنتی، شکلاتی، یخی و توتفرنگی را به شما آموزش بدهم. برای دسترسی سریع به آموزشهای ساخت بستنی بر روی لینک های زیر کلیک کنید: چگونه بستنی وانیلی درست کنیم چگونه بستنی زعفرانی درست کنیم چگونه بستنی توت فرنگی درست کنیم چگونه بستنی شکلاتی خانگی درست کنیم چگونه بستنی یخی خانگی درست کنیم چگونه بستنی وانیلی خانگی درست کنیم؟ بستنی وانیلی یک بستنی ساده و در عین حال بینهایت خوشمزه است که معمولا در کارخانهها به صورت قیفی و لیتری تولید میشود ولی شما امروز میخواهید این بستنی را در خانه و به صورت لیوانی درست کنید! در این مطلب قصد داریم به شما به صورت ساده، تصویری و مرحله به مرحله درست کردن بستنی وانیلی را آموزش دهیم. مواد لازم برای درست کردن بستنی وانیلی: 2 لیوان شیر 1/2 لیوان شکر 1/2 قاشق چایخوری وانیل 1/2 قاشق غذاخوری ثلعب 1/2 قاشق غذاخوری هل گلاب به مقدار لازم طرز تهیه بستنی وانیلی: یک ظرف استیلی برداشته، شیر را داخل آن میریزیم و روی شعله میگذاریم. شکر، هل، وانیل و ثلعب را در ظرف دیگری ریخته و با هم ترکیب میکنیم. زمانی که شیر گرم شد، آن را به ظرف مخلوطمان اضافه میکنیم. گلاب را اضافه کرده و هم میزنیم. ظرف را در دمای محیط قرار داده و وقتی سرد شد، در فریزر قرار میدهیم. برای چند بار، هر یک ساعت یکبار، ظرف را از فریزر خاج کرده، هم میزنیم و دوباره به داخل فریزر میگذاریم. ظرف را به مدت چند ساعت در فریزر میگذاریم. بستنی را از فریزر خارج کرده و از خوردن آن لذت میبرید :) چگونه بستنی سنتی زعفرانی خانگی درست کنیم؟ این نوع بستنی مخصوص مهمانی ها است و ظاهری شیک و مجلل دارد و معمولا در کارخانهها به صورت نانی تولید میشود و امروز شما قرار است این بستنی را به صورت خانگی و لیوانی درست کنید. مواد لازم بستنی زعفرانی: چهار پیمانه شیر پرچرب 100 گرم خامه نصف پیمانه گلاب دو قاشق چایخوری ثلعب دو قاشق غذاخوری زعفران دو قاشق غذاخوری خلال پسته طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی: خامه را در سینیای لبه دار، به قطر 3 میلیمتر با ته قاشق پهن کنید و در فریزر بگذارید تا خامه یخ بزند. قابلمهای مناسب انتخاب کنید و شیر را در آن با حرارت بالا بجوشانید. شعلهی گاز را کم کنید و زعفرانی را که از قبل دم کرده بودید به همراه گلاب، به شیر اضافه کنید. در ظرفی دیگر، ثلعب را با شکر به خوبی مخلوط کنید و ارام آرام به شیرتان اضافه کنید. زمانی که مایه بستنیتان غلیظ شد، آن را در کاسهای بریزید و کاسه را در کاسهی بزرگتری که از یخ پر شده است، قرار دهید. به مدت شش بار، مخلوطتان را هم بزنید و 30 دقیقه ر فریزر قرار بدهید. بستنی را از فریزر درآورده، خامهی یخ زده را تکه تکه کنید و به همراه خلال پسته به بستنیتان اضافه کنید. بستنی را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرا دهید و بعد، نوش جان کنید. چگونه بستنی توتفرنگی درست کنیم؟ این نوع بستنی هم ظاهری شیک و مجلل و طعمی عالی دارد و مانند بستنی زعفرانی در مهمانیها و مجلسها خورده میشود. معمولا کارخانجاتی و لیوانی است و امروز شما قرار است که این بستنی را به صورت خانگی و لیوانی درست کنید. مواد لازم: یک قوطی شیر خشک یک پیمانه شیر دو پیمانه شکر یک پیمانه توتفرنگی یخ زده یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل طرز تهیه بستنی توت فرنگی: شیر خشک را به همراه عصارهی وانیل، در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید و به مدت یکساعت در فریزر قرار دهید. مخلوط را از فریزر دربیاورید1ف در مخلوطکن بریزید و آنقدر هم بزنید تا رنگ آن کرمی شود. همینطور که هم میزنید، شکر را به آرامی اضافه کنید. توتفرنگی را دانهدانه اضافه کنید تا رنگ مخلوطتان صورتی شود. مخلوط را به مدت دو ساعت در فریزر قرار بدهید. بستنیتان را از فریزر دربیاورید و نوش جان کنید. چگونه بستنی شکلاتی خانگی درست کنیم بستنی شکلاتی در همهجا کاربرد دارد و انواع مختلفی دارد که تفاوتشان به نوع شکلات بهکار رفته در بستنی است: شکلات تلخ، کیتکت، نسکافهای و ... دارد. طعم شکلات برای بسیاری از افراد بسیار لذت بخش است و از سوی دیگر خوردن شکلات برای بدن انسان بسیار مفید است. برخی از پزشکان معتقد هستند که فواید خوردن شکلات با فواید ورزش کردن یکسان است و به همان اندازه می تواند برای بدن انسان مفید باشد. گرچه مانند هر ماده خوارکی و نوشیدنی نباید در خوردن آن زیاده روی کرد. مواد اولیه بستنی شکلاتی: 100 گرم خامه چهار پیمانه شیر دو پیمانه شکر دو عدد زرده تخممرغ چهار عدد بادام 200 گرم شکلات تلخ سه قاشق غذاخوری عصارهی وانیل طرز تهیه بستنی شکلاتی: شیر را در قابلمهای بریزید و با حرارت ملایم بجوشانید. شکلات را روی شیر رنده کنید. پس از سرد شدن شیر، زردهی تخممرغ را به همراه شکر در ظرفی بریزید و آنقدر هم بزنید تا کرمی رنگ شود. پس از کمی گرمکردن قابلمه، خامه و وانیل را به ان اضافه کنید؛ آنقدر همبزنید تا سفت شود. به مدت 5 ساعت ظرف را درون فریزر قرار دهید. بستنی را از فریزی خارج کرده، آن را با بادام تزئین کرده و نوش جان کنید. طرز تهیه بستنی یخی در خانه بستنی یخی همهجا کاربرد دارد به جز مهمانیها و مجلسها! ساده و خوشمزه است و از بقیه بستنیها سرد تر سرو میشود. مواد اولیه بستنی یخی: 9 قاشق غذاخوری آب دو قاشق غذاخوری شکر 150 گرم کیوی پوست کنده 150 گرم انبه پوست کنده 150 گرم تمشک پوستکنده طرز تهیه بستنی یخی: شربتی از آب و شکر درست کرده و آن را بجوشانید. سپس آن را در دمای محیط قرار بدهید تا سرد شود. هرکدم از میوهها را جداگانه پوره کنید و در سه کاسه متفاوت بریزید. شربت شکر را بین سه کاسه تقسیم کنید. مخلوط کیوی را در لیوان یکبار مصرف بریزید و به مدت دو ساعت در ریزر قرار دهید. مخلوط انبه را روی مخلوط کیوی بریزید و دوباره دوساعت در فریزر قرار دهید. همینکار را برای تمشک هم انجام دهید. بستنی را 30 دقیقه در فریزر قرار داده و بعد نوش جان کنید. بیشتر بخوانید: نقشه مترو تهران 1401 جمع بندی امیدوارم که از خواندن این مقاله خوشتان آمده باشد و مهمتر از آن، این مقاله برای شما مفید بوده باشد! لطفا نظرات خود را در مورد این مطلب آموزشی با ما در میان بگذارید و همچنین اگر تجربه ای از درست کردن بستنی مطابق آموزش های این مقاله دارید آن را با سایر خوانندگان مقاله در میان بگذارید. امیدوارم که از خوردن بستنی خانگی لذت ببرید.